Hlavní obsah

Byty v rezidenčním projektu Zelené Město 2 jsou ze tří čtvrtin vyprodané

Novinky, Daramis Development s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bydlení zde vyhledávají lidé všech věkových kategorií – rodiny s dětmi, mladé páry i senioři. Všichni oceňují kombinaci praktické dopravní dostupnosti a okolní zeleně, díky které mohou kdykoliv zapomenout na to, že žijí uprostřed velkoměsta.

Zelené Město 2

Článek

Rozhodování o tom, zda si pořídit byt v Zeleném Městě 2, ulehčí i nedávno otevřený vzorový byt o velikosti 3+kk a ploše 77 m2 s příslušenstvím. Interiér je zařízen podle nejnovějších trendů a maximálně využívá prostor i díky praktickému modernímu nábytku ve světlých odstínech a osobitým bytovým doplňkům.

Zájemci o bydlení v Zelném Městě 2 si mohou vybírat z bytů 1+kk až 4+kk.

Zelené Město 2 se nachází na pomezí pražského Jarova a Hrdlořez. Jeho obyvatelé se dostanou snadno a během pouhých 25 minut do centra města. Zvolit mohou buď tramvaj, nebo autobus a metro linky B. Lokalita nabízí i vynikající občanskou vybavenost. Jsou zde tři mateřské školy a plně vybavená dětská hřiště. Nákupy lze pohodlně obstarat ve dvou blízkých obchodních řetězcích, případně během několika minut dojet do obchodního centra Galerie Harfa nebo Galerie Fénix.

Výběr článků

Načítám