Hlavní obsah

Vyberte si pro svůj dům či byt ta pravá plastová okna

Novinky, TSH plast s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plánujete pořízení nových oken a dveří a chcete mít jistotu, že Vaše nová okna budou vyrobena z kvalitního materiálu s jistým původem? Společnost TSH PLAST má pro Vás řešení!

Vyberte si pro svůj dům či byt ta pravá plastová okna!

Článek

V dnešní době je trh plastových oken přímo zavalen množstvím plastových profilů, ze kterých jsou tato okna zhotovena.  Od německých, polských, přes bulharské až po různé, rádoby „profily“, nejasného původu. Přesto jsou okna z nich vyráběná hrdě označována jako opravdu česká okna.

U nás v TSH PLASTu Vám garantujeme 100% původ našich profilů, jelikož si profily pro naše okna vyrábíme sami. Právem jsou proto naše okna označována jako poctivá česká okna.

Novinka na trhu s plastovými okny!

Představujeme Vám nový, osmikomorový profil SPACE 8, který byl navržen s maximálním citem pro veškeré detaily. Konstrukce profilu, využívající veškeré nejmodernější poznatky na trhu s plastovými okny, vznikla s jasným záměrem, nabídnout již v základním provedení možnost použití při stavbě pasivních domů. Tato aktuální novinka v krátké době doplní naší současnou nabídku produktů TSH PLAST.

SPACE 8 – OKNA STVOŘENA PRO BUDOUCNOST

Rádi Vás přivítáme na některé z našich vzorkových prodejen, kde se můžete podívat, jak skvěle mohou vypadat poctivá česká okna, navrch přidáváme pozvání na poctivé české kafíčko.

Výběr článků

Načítám