Hlavní obsah

Krásný trávník bez práce, do zahrady i na terasu

Novinky, ČESKÝ TRÁVNÍK s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sníte o povrchu na terasu nebo zahradu, který vypadá dobře, vyznačuje se dlouholetou životnostní a téměř nulovou údržbou? Vyzkoušejte umělý trávník, který je díky novým technologiím prakticky k nerozeznání od živé trávy.

Článek

Živá nebo umělá tráva? Nepoznáte rozdíl

Umělé travní povrchy se dříve využívaly jen na místa, kde se přírodní trávník nedal použít. Nyní je jejich využití mnohem širší a umělé travní koberce pokládají designéři do exteriéru i interiéru. Oživí a zpříjemní balkony, lodžie, terasy a lze jimi vybavit i dětská nebo sportovní hřiště. Umělou trávu často používají špičkoví zahradní architekti v kombinaci s přírodním trávníkem.

 

„Málokdo dnes rozezná rozdíl mezi umělým a živým travním kobercem. Našim klientům velmi často pokládáme umělý trávník ve spojení s přírodním trávníkem. Ze vzdálenosti jednoho až dvou metrů nepoznáte, kde leží umělý travní koberec. Pokud se chcete sami přesvědčit, objednejte si u nás vzorek zdarma.“ dodává Michal Stecher, majitel společnosti ČESKÝ TRÁVNÍK.

Pokládku koberce zvládne každý

Položení koberce je velice snadné a poradí si s ním i šikovný laik. Přesto ale většina klientů využívá možnosti nechat instalaci na odborné firmě. Výhodou kontaktování odborníků je i dobrá rada ohledně výběru vhodného typu koberce pro místo, kam jej chce klient položit.

Umělé trávníky se totiž vyrábějí v mnoha provedeních, některé jsou vhodné na méně zatížené prostory, jako jsou terasy, jiné do prostor, kde klienti kladou vysoké nároky na odolnost, jako jsou sportoviště nebo hotely.

 

Vyzkoušejte vzorek zdarma

Společnost ČESKÝ TRÁVNÍK má s umělými trávníky mnohaleté zkušenosti a ve svém sortimentu spoléhá na vysoce kvalitní umělé travní koberce Namgrass, které pocházejí z Belgie. Kromě širokého výběru nabízí i profesionální pokládku travních povrchů. Správně položená umělá tráva vydrží bez stálé údržby v dokonalém stavu řadu let.

 

„Pokud se chcete sami přesvědčit o kvalitách umělých trávníků, objednejte si u nás vzorek zdarma.“ dodává Michal Stecher.

Výběr článků

Načítám