Hlavní obsah

.142 Radlická nabízí unikátní bydlení v Praze 5

Novinky, Real- Treuhand Reality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt společnosti Real-Treuhand Reality & Development na první pohled upoutá svojí architekturou. Vyrostl na svažitém pozemku mezi Malvazinkami a Radlickou ulicí v Praze 5 a předností tohoto atraktivního místa maximálně využívá.

.142 Radlická

Článek

Stavba respektuje bezprostřední okolí a charakter celého údolí a nabízí působivý výhled na město. Bytová část je od Radlické ulice chytře oddělena atriem a nižší budovou, která nabízí reprezentativní komerční prostory.

Velkou výhodou projektu je jeho orientace na jih, velká francouzská okna, střešní terasy i kaskáda předzahrádek. Všechny byty mají jedinečný výhled, luxusní mezonet v nejvyšším patře se dokonce může pochlubit jacuzzi na terase. V celém domě je pouhých 36 bytů, což dává velkou naději na komorní bydlení v domě, kde se lidé navzájem respektují a znají. O tom, že se jedná skutečně o výjimečné bydlení, svědčí i to, že v současnosti je již 70% bytů prodáno.

Pěší lávka v zadní části budovy spojuje projekt .142 Radlická s klidnou vilovou čtvrtí Malvazinky. V pěším dosahu jsou metro, obchody, škola, plavecký bazén i tenisové kurty. S tímto, i dalšími projekty společnosti Real- Treuhand Reality se můžete blíže seznámit na veletrhu FOR HABITAT, který se koná od 17. 3. v pražských Letňanech.

Výběr článků

Načítám