Hlavní obsah

Nejlepší společník do kuchyně, TEFAL Cuisine Companion

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sníte o tom, stát se šéfem ve své vlastní kuchyni? Naučte se krok za krokem vařit dokonalá menu snadno a bez námahy. Vybírejte recepty, o vše ostatní se postará váš nový kuchyňský společník, TEFAL Cuisine Companion. On vaří, vy jste šéf!

Nejlepší společník do kuchyně, TEFAL Cuisine Companion

Článek

Univerzální pomocník Tefal Cuisine Companion spojuje funkce několika kuchyňských přístrojů. Přístroj za Vás naseká, připraví a dokonce i uvaří širokou škálu pokrmů – od předkrmů až po dezerty.

Ať už jste začátečník, nebo hledáte inspiraci, kulinářské nápady vám nikdy nedojdou. V kuchařce se 300 recepty lze nakombinovat až 1 milión menu. Zkušenější kuchaři připraví vlastní originální recepty bez námahy.

Doporučená prodejní cena kuchyňského společníka je 24 999 Kč.

Nejlepší společník do kuchyně, TEFAL Cuisine Companion

Ovládání je intuitivní, a zatímco robot mixuje, šlehá, hněte nebo vaří, můžete třeba odpočívat. Výsledek bude i bez stálého dohledu perfektní. Po skončení vaření robot udržuje teplotu pokrmu, po uhnětení těsta je automaticky spuštěno kynutí.

Napařovací košík využijete pro zdravé vaření v páře, ostatní příslušenství umožňuje sekání a mixování, hnětení těsta, drcení tvrdých přísad i ledu, šlehání smetany, bílků, omáček a pudinků a šetrný míchací nástavec se hodí na restování i rozpouštění másla či čokolády.

A oblíbené recepty Olgy Menzelové? Čokoládový pudink a dýňová polévka!

Výběr článků

Načítám