Hlavní obsah

Jak se svítí v moderní domácnosti? LED žárovkami – úsporně a kvalitně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LED osvětlení má rozhodně co nabídnout. Vyplatí se i při poměrně vysokých pořizovacích nákladech? Díky možnosti pronájmu určitě ano.

Jak se svítí v moderní domácnosti? LED žárovkami – úsporně a kvalitně.

Článek

Důvodů, proč jsou LED žárovky nejlepší volbou pro každou domácnost, je hned několik. V porovnání s klasickými žárovkami lze s LEDkami snížit náklady na osvětlení minimálně o 80 %.

Kvalita LED žárovek je také prvotřídní. Ihned po rozsvícení svítí se 100% intenzitou, věrně podávají barvy a jejich světlo je měkké a příjemné.

Jistě oceníte i to, že LED žárovky nevydávají UV záření, díky čemuž se nezahřívají, nepřitahují hmyz a nemají negativní vliv na malby a textilie. LEDky navíc na rozdíl od klasických žárovek neobsahují rtuť ani jiné těžké kovy.

Jak se svítí v moderní domácnosti? LED žárovkami – úsporně a kvalitně.

Kvůli vysokým pořizovacím nákladům se mnoho domácností od zavedení LEDek drží zpátky. Řešení teď přináší dodavatel energií RWE, který nabízí pronájem LED žárovek bez jakýchkoli vstupních nákladů. Žárovky si jednoduše přinesete domů, našroubujete a okamžitě šetříte. Cena pronájmu se zaplatí sama z úspor.

Pro své LEDky se můžete zastavit v kterémkoli Zákaznickém centru RWE. Více o úsporných LED žárovkách a jejich výhodách najdete na stránce www.svittechytre.cz, kde si můžete také spočítat, kolik díky LEDkám ušetříte právě Vy.

Výběr článků

Načítám