Hlavní obsah

Vánoční osvětlení a originální světelná dekorace pro váš domov

Novinky, www.decoLED.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je nejvyšší čas přemýšlet, jak si letos vánočně vyzdobit svůj domov. Rádi bychom vám přiblížili trendy a cestu k podmanivé vánoční dekoraci. Světlo nově vstupuje do architektury interiérů i exteriérů a osobitý vzhled vyžaduje rozmanité dovednosti.

Vánoční dvůr Dobrovíz – svět světel a Vánoc; nedaleko letiště Václava Havla

Článek

Vánoční dvůr Dobrovíz je sídlem společnosti a také kamenným obchodem decoLEDu-značky vlastní světelné produkce. Nabízíme poradenství v různých podobách: na eshopu s vánočním osvětlením, či přímo u nás. Po seznámení s představami zákazníka připravíme zdarma grafický návrh a nabídneme alternativní řešení dle zadání i technických možností, případně individuální výrobu i vánoční dekoraci, instalaci apod.

Vánoční dvůr je místem adventních setkání

Rozsvěcení vánočních stromů po celé ČR nám poskytuje bohaté zkušenosti, o které se rádi podělíme v naší poradně či při návštěvě Vánočního dvora. Profesionální systém EASY FIX je kvalitní systém pro vánoční venkovní osvětlení s možností propojení s ostatními výrobky své řady jako např. s padajícím sněhem, mini motivy, LED rampouchy, záclonami atd.

Pro venkovní použití se stávají stále populárnější bateriové systémy s časovačem či solární osvětlení, které dokáže vyzdobit i dosud nedostupná místa. Pro běžné uživatele nabízí decoLED i řadu Hobby Line, která v dostačující kvalitě nabízí dostupnější vánoční osvětlení podobné řadě EASY FIX. Oblíbenějšími se také stávají stále více světelné dekorace ve 3D, jako je anděl, koule, ryba, sněhulák, kůň atd.

Vánoční dvůr je místem adventních setkání

DecoLED nabízí i drobou světelnou dekoraci vhodnou pro originální výzdobu, do různých vazeb, adventních věnců, váz, oken a do různých míst, která mohou dotvořit příjemně vánoční výzdobu.

Vánoční dvůr je místem adventních setkání

Vánoční dvůr Dobrovíz je sídlem společnosti zabývající se slavnostním a vánočním osvětlením i místem příležitostných setkání, k nejvyhledávanějším patří adventní koncerty, tvořivé dílny, tvorba vlastních vánočních ozdob, výstavy, semináře a k nejčastějším cesta za vánoční atmosférou.

Vánoční dvůr je místem adventních setkání

Výběr článků

Načítám