Hlavní obsah

Cestovní pojištění lze jednoduše sjednat online již od 9 Kč na den

Novinky, Porovnej24.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z průzkumu serveru Porovnej24.cz vychází, že se stále najde dost lidí, kteří riskují a vyrážejí na dovolenou bez cestovního pojištění. Sumy za ošetření bez pojištění se však v zahraničí mohou vyšplhat až na statisíce. Cestovní pojištění lze přitom jednoduše sjednat online během pár minut.

Cestovní pojištění lze jednoduše sjednat online již od 9 Kč na den

Článek

Statistiky hovoří jasně. Pojistnou událost související s léčebnými výlohami a úrazem mimo ČR hlásí téměř 70 000 českých turistů ročně. Bez cestovního pojištění jsou průměrné náklady na ošetření téměř 20 000 Kč a výjimkou nejsou ani milionové částky.

Sjednání cestovního pojištění tak není radno podceňovat. Rizika číhají všude a částky spojené s ošetřením vám mohou zcela jistě zkazit dovolenou. Cestovní pojištění dnes nabízí patnáct pojišťoven, nabídka je tedy široká.

TIP: Porovnat nabídky pojišťoven můžete například v kalkulačce cestovního pojištění

Přesto se stále najde hodně lidí, kteří riskují a vyjíždějí bez pojištění. Častým argumentem bývá, že před dovolenou nemají chuť trávit svůj čas na pobočkách a řešit papírování. Přitom v zahraničí je dnes naprosto běžné využívat srovnávačů a vyřizovat vše online.

Díky srovnání během dvou minut zjistíte, jaké cestovní pojištění je pro vás nejvýhodnější. Například na portálu Porovnej24.cz najdete cestovní pojištění již od 9 Kč na den. Pojistit se navíc můžete i v den odjezdu či ze zahraničí, a to s okamžitou platností. Smlouvu a asistenční kartičku obdržíte obratem na váš email.

Sjednat pojištění za online ceny vám pomůže například srovnávač cestovního pojištění.

Výběr článků

Načítám