Hlavní obsah

Víte, že v den nákupu vozidla musíte mít sjednané již svoje vlastní povinné ručení?

Novinky, Cebia, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina motoristů se domnívá, že když si kupují auto, mohou odjet od prodejce bez sjednaného povinného ručení – protože přeci „ještě platí pojištění od původního majitele“. Toto je jeden z častých omylů, které se dějí při nákupu vozidla.

Prověření historie vozidla

Článek

V den, kdy podepíšete kupní smlouvu a stáváte se majitelem vozidla, máte povinnost sjednat si svoje vlastní povinné ručení. Případnou nehodu, kterou můžete způsobit již v den nákupu vozidla, za vás nikdo jiný nezaplatí, než vy, resp. pojišťovna, u které si sjednáte svoje povinné ručení. Právě z těchto důvodů společnost Cebia poskytuje zákazníkům, kteří si prověří vůz na www.zkontrolujsiauto.cz, zdarma povinné ručení na dobu 14 dní. Nemusíte se tedy při nákupu vozidla rozhodovat o výběru správné pojistné smlouvy s ročním pojistným. Cebia vám sjedná základní pojištění odpovědnosti z provozu vozidla od pojišťovny UNIQA, abyste s vozidlem mohli odjet od prodejce a následně si v klidu rozmyslet, jaký typ pojištění vám bude pro další období vyhovovat.

Prověřování historie vozidla

Systém AUTOTRACER nabízí na www.zkontrolujsiauto.cz kromě komplexního prověřování historie vozidla pojištění, financování, zabezpečení, prodej vozu prostřednictvím aukce, nabídku alternativních vozidel a chystá i nabídku servisních služeb. Tento systém se tak stává komplexním on-line nástrojem poskytujícím všechny služby, které motorista potřebuje při koupi ojetého vozidla.

Výběr článků

Načítám