Hlavní obsah

Do Česka přichází unikátní přístroj. Zbaví vás většiny kožních problémů

Novinky, Petra Clinic health s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás akné, vrásky, rozšířené póry, pigmentové skvrny, jizvičky po akné či bradavice? Pomohlo by vaší pleti radikální omlazení? Na český trh se právě dostává unikátní novinka v podobě jednoho z nejvýkonnějších laserů na světě.

Petra Clinic health s.r.o.

Článek

Přístroj Fotona Dynamis dokáže podle odborníků vyřešit většinu kožních problémů a jako první v nové generaci ho nabízí pražská klinika estetické medicíny Petra Clinic.

Výzkumy prokazují, že až 92% žen bez rozdílu věku je nespokojených se svou pletí. V mladším věku je trápí především akné a rozšířené póry, starší ženy si nejčastěji stěžují na vrásky, povadlou pleť, pigmentové skvrny. Velmi často se nejedná o izolovanou obtíž, ale o souběh několika problémů naráz.

Petra Clinic health s.r.o.

Pokud i vás trápí kožní problémy a jako většina lidí nejste spokojeni se zdlouhavým a neefektivním postupem běžných dermatologických zařízení, mohl by pro vás být příchod tohoto unikátního přístroje do Česka doslova vysvobozením. Podle odborníků si tento systém laserů dokáže poradit s problémy od červených žilek, pigmentových skvrn, akné, vrásek, névů, mateřských znamének, bradavic až po kožní výrůstky, jizvy a další dermatologické obtíže včetně nerovností pleti.

Petra Clinic health s.r.o.

„Přístroj má v zahraničí neuvěřitelné výsledky, což máme potvrzeno nejenom od kolegů z oboru, ale především jednotlivých pacientů. Lasery Fotona mají více než padesátiletou tradici a jsou právem považovány za jedny z nejlepších na světě,“ prozrazuje zakladatelka Petra Clinic Petra Řehořková, která se jako první rozhodla přístroj do svého zařízení zakoupit a představuje ho na svých stránkách www.petraclinic.cz

Petra Clinic health s.r.o.

Zákrok přístrojem Fotona Dynamis obvykle netrvá déle než hodinu. Na rozdíl od většiny laserů používaných u nás je frakční laser velmi šetrný k pleti a dokáže se přesně zaměřit na konkrétní místo v hlubší epidemis, aniž by poškodil svrchní část pokožky. Omlazení má dlouhodobý efekt, protože kolagen je stimulován v pleti ještě po dobu dalších 3 – 6 měsíců po posledním zákroku.

Petra Clinic health s.r.o.

„Škála obtíží, které dokáže tento přístroj vyřešit je velmi široká díky systému variabilních nástavců a možnosti přesného a citlivého nastavení. Mimořádně dobrých výsledků dosahuje také při permanentní epilaci ochlupení, léčbě akutního akné a nehtových plísní. Terapie je účelná a naprosto bezpečná,“ doplňuje Petra Řehořková.

Abyste dosáhli požadovaného efektu, postačí mnohdy absolvovat jen jedno ošetření. Více se dozvíte na vstupní konzultaci, kdy s vámi dermatolog rozebere vaši diagnózu a navrhne postup, který je vhodný pro řešení vašeho konkrétního problému.  www.petraclinic.cz.

Výběr článků

Načítám