Hlavní obsah

Buďte letos originální. „Zabalte“ pod stromeček elektronickou knihu, časopis nebo obojí

Novinky, Wooky a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste stále na vážkách, jaký vánoční dárek vykouzlí úsměv na tvářích vašich blízkých, pak už nebuďte. „Postavte“ jim novou elektronickou knihovnu a naplňte ji tím nejlepším čtením. Nebo jen oživte tu současnou. Protože jedině tak nepřibydou netknutým štosům knih a časopisů už žádné další centimetry. A vašim blízkým samozřejmě vrásky.

e-knihy

Článek

Elektronické knihy i časopisy jsou vděčným vánočním dárkem z mnoha pohledů. Nikdy se nezapráší ani nijak neumažou. Můžete je nosit stále u sebe, aniž byste museli knize přizpůsobovat velikost tašky. Číst můžete naprosto kdekoli. V čekárně u doktora, ve vlaku, autobuse, na zastávce, v kavárně, parku či u moře. Ti odvážnější i za pochodu. A výběr čtení? Cokoli si račte přát.

Vánoční dárky pro letošek odškrtněte. Úkol splněn

Předplaťte svým známým jejich oblíbený e-časopis. Nebo jim darujte dobrou sérii e-knih, či e-knihy zcela různých žánrů. Záleží jen na vás, jak velkou radost chcete poslat pod stromeček. Elektronické knihy a časopisy jsou komfortní.

Nakladatelé vypouštějí do knižního světa elektronické verze novinek a bestsellerů mnohdy dříve než v papírové verzi. A nabídku e-knih stabilně rozšiřují o starší, ale stále skvělé tituly. To stejné platí u vydavatelství časopisů. Dávají čtenářům běžně k dispozici v elektronické verzi i kompletní archivní vydání časopisů. Mít aktuální číslo oblíbeného e-časopisu ve čtečce před datem vydání tištěné verze? To je pravidlo, nikoli výjimka. Koneckonců i ceny e-knih a e-časopisů (oproti cenám papírových vydání) vaši peněženku tolik nezatíží.

V neposlední řadě za komfortem získání elektronického obsahu stojí i samotní prodejci a jejich čtecí aplikace. Stále však platí, že vyhrává ten, který nabízí nejvíce obsahu, za pokud možno nejnižší cenu. A samozřejmě nabízí i něco navíc. Jsou tací? Pokud ano, tak kteří?

e-knihy

Seznamte se, Rájknih.cz

Dosud největší obchod s elektronickými knihami, časopisy a audioknihami Rájknih.cz potěší co do výběru, cen a různých dalších bonusů každého čtenáře. Pokud si netroufáte na výběr e-knihy nebo e-časopisu, tak zabalte pod stromeček dárkový poukaz na nákup čtení v obchodě Rájknih.cz a potěšte své blízké dvojnásob. Poukazy jsou k dispozici v hodnotě 300, 500, 1 000, 2 000 nebo 3 000 Kč.

Rájknih.cz je navíc jediným českým e-shopem, který uvolnil archiv exkluzivních e-časopisů. A všechny jsou zdarma. K mání je celkem 5 titulů. Jsou zvoleny tak, aby oslovily ženy i muže. Konkrétně je v nabídce Esquire, Dolce Vita, Cosmopolitan, Speed, Harper’s Bazaar.

Jak na Rájknih.cz nakupovat?

K získání libovolného čtení stačí opravdu málo – navštívit stránky Rájknih.cz, zaregistrovat se a vybrat si své čtení. Na jedno kliknutí máte vybraný (zdarma) e-časopis připraven ve své čtečce, tabletu, telefonu nebo i v počítači. Vždy, když vydavatel uvolní další číslo, můžete si je přidat do své knihovny. Ostatní čtení či audioknihy máte ve čtečce připravené ihned po zaplacení.

Čtečku máte, obsah také. Ale co aplikace? Jakou vybrat? Pro nejlepší konzumaci obsahu volte aplikaci, která je spolehlivá a ověřená. Jmenuje se Wooky.

Wooky, holka pro život

Aplikace je vyvinuta s důrazem na uživatelskou přívětivost. Obsah si tedy můžete jednoduše přizpůsobovat svým potřebám. Pohodlně si změníte typ, barvu písma i jeho velikost. Lze použít záložku či vyhledávat konkrétní text. Formátování obsahu je na platformě Wooky prostě samozřejmostí. Čtecí aplikace Wooky funguje na zařízeních s operačním systémech Android nebo iOS, ale také na počítačích. Novinkou je aplikace pro Windows Phone 8.1.   Čtečky pro chytré telefony a tablety byly nedávno opět aktualizovány; jsou stabilní a uživatelsky maximálně přívětivé. Největších změn směrem ke komfortu čtení však doznala čtečka pro PC, tedy pro počítače s Windows.

V jednoduchosti je krása, ale i úspěch. A čtecí aplikace Wooky je toho důkazem. Jednoduché a intuitivní ovládání a rozsáhlé nastavení aplikace vám umožňuje prostřednictvím elektronických zařízení dočíst e-knihu, e-časopis nebo doposlechnout audioknihu do úplného konce bez problému a komfortně. Tak do toho. Vánoce jsou za dveřmi.

Výběr článků

Načítám