Hlavní obsah

Dochází vám inspirace? Zkuste dárek, co jen tak nevyšumí

Novinky, www.sodastream.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvánoční shon je spojen s obvyklými dilematy, co dát komu pod stromeček, abyste se neopakovali, neztrapnili, nezruinovali a tak podobně. Přijměte prosím inspiraci naší dárkové kanceláře na dárek, jenž jste si možná až doposud s vánočními svátky nespojovali, ale může celé rodině přinést nečekanou radost na dlouhé roky.

Dárek, co jen tak nevyšumí.

Článek

Čas vánoc si můžeme z knih vytištěných na dnes již žloutnoucím papíře a staročeských obrázků vybavit jako idylické období zimního radování a klidu nad zasněženou krajinou. Jenže pokrok a moderní doba si žádá své a tak nám za oknem chybí peřiny čistě bílého sněhu a ze všech stran na nás dotírá tolik známá a protivná otázka : “Dárky už máš?”, jejíhož autora bychom zejména pár dní před kvapně se blížícími svátky nejraději poslali do horoucích pekel bez ohledu na řeči o svátečním čase míru a dobré vůle mezi lidmi.

Krásnou vodu z českých pramenů převlékáme do perlivých chutí. Váš SodaStream.

Není to tak dávno, co jste dobalili loňské dárky, s úlevou si oddechli pod rozsvíceným stromečkem a opět nám začíná dárková lovecká sezona.

Copak děti, s těmi nebývá potíž, anžto jejich sáhodlouhé dopisy Ježíškovi se seznamem všeho možného a nemožného, co žádají pod stromeček, skýtají bezbřehý zdroj inspirace a splnění všech přání by kolikrát stačilo k položení rozpočtu nejedné rozvojové země. Ovšem vymyslet originální dárky pro všechny blízké z řad dospělých, neopakovat loňské majstrštyky, být originální a nepřinést to samé, co děda Evžen a teta Marie, nedívat se na rozpačité pohledy babičky Viktorie nad rozbalenými bruslařskými chrániči z Tuzexu, pardon, z ócéčka, to je úkol hodný skutečného mistra.

Chlapi ze SodaStreamu vám rozumí a rozhodli se letos podat pomocnou ruku. Tedy ne, že by vyrazili do obchodů za sběrem dárků místo vás, to si opravdu budete muset opět pořešit sami, ale jeden fajnový dárek vám nachystali a rovnou i zabalili. Vlastně - dárky dva.

SodaStream znáte, ne? Ale možná jste si jej až doposud nespojovali s vánocemi. Přitom umí dodat vše, co má správný vánoční dárek mít. Takový se chce především líbit a nový SodaStream Play sice je zařízením stojícím na pomezí praktičnosti, ovšem díky slušivém kabátku od pana návrháře Yvese Behara

Krásnou vodu z českých pramenů převlékáme do perlivých chutí. Váš SodaStream.

v pěti různých barvách, od usedlých až po hřejivě výstřední, se rychle stane vítanou a nevtíravou dekorací domácnosti nejedné rodiny. Chcete, aby váš dárek potěšil a neskončil pár dní po vánocích v koutě? A co lepšího můžete darovat, než pomocníka, který čerstvou domácí vodu pramenící v české přírodě v mžiku promění v sodovku, limonádu s perlivou příchutí nebo nějaký ten perlivý alko nápoj na dlouhé zimní noci, až půjdou děcka spát? Škodolibé povahy navíc možná potěší i pohled na pána domácnosti, jak zoufale chodí okolo náhle zbytných plastových lahví coly a nejrůznějších limonád, které vlastní silou vytahal naprosto zbytečně do třetího patra nedlouho před začátkem svátků.

Krásnou vodu z českých pramenů převlékáme do perlivých chutí. Váš SodaStream.

Ovšem zpět k těm dvěma dárkům. Až si přinesete speciální vánoční edici SodaSteream 2 v 1 domů, budete možná očekávat, že z krabice vybalíte výrobník a nějaké to příslušenství. Jenže, po otevření najdete uvnitř hned dvě další, úhledně zabalené krabice. V té první se nachází už zmíněný SodaStream Play spolu s lahví a bomičkou plynu, tedy vše, co potřebujete, abyste okamžitě začali s výrobou své vlastní domácí sodovky či limonády. Akorát vodu musíte dodat svoji, ale té čertsvé máte zajisté doma v kohoutku neustále k dispozici více, než stihnete kdy vypít. A ta druhá krabice? Obsahuje balíček dvou lahví s potiskem z pera začínající talentované české designérky a dvě z nejoblíbenějších příchutí značky SodaStream pro zpříjemnění pohody vánočních svátků. A teď pozor, oba dva dárky můžete dobročinně rozdat až dvěma svým blízkým. Ano, to je ale jen jedna z možností. Tou další je jeden z dárků odklonit k sobě a teprve ten druhý darovat. A nebo, a to je ta uplně nejlepší varianta, oba dva dárky nadělit sami sobě. Konenckonců, kdo byl letos vůbec nejhodnější? Přeci vy, nebo ne?

Krásnou vodu z českých pramenů převlékáme do perlivých chutí. Váš SodaStream.

Nutno zmínit, že kromě toho všeho obsahuje zmíněná vánoční edice 2 v 1 i kartičku, po jejímž zaregistrování získá obdarovaný na výrobník prodlouženou záruku na 6 let. A teď vidíte, že SodaStream je skutečně dárek, který jen tak nevyšumí a vydrží dělat radost dlouhé roky. Tak se nechte inspirovat a hezké svátky.

Výběr článků

Načítám