Hlavní obsah

Vhodná doba na hypotéku bez poplatků

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hypotéční sazby se stále drží na rekordních minimech. Zájemci o bydlení mohou nyní využít variabilní sazbu již od 1,81 % p. a., kterou nabízí česká Fio banka. Její Fio hypotéka je zároveň bez poplatků za poskytnutí i vedení.

Fio banka

Článek

Fio banka poskytuje hypotéky od 300 tisíc Kč do 10 mil. Kč. Klienti si mohou vybrat fixní či variabilní sazbu, přičemž u hypoték do 70 % hodnoty nemovitosti mohou předem počítat pro daný typ fixace s garantovanými sazbami rozlišenými dle celkové výše úvěru (do 2 mil a nad 2 mil. Kč). Úroková sazba s pětiletou fixací je nyní od 2,19 % p.a., variabilní sazba dokonce od 1,81 % p.a.

Fio hypotéka je bez poplatků za poskytnutí a čerpání úvěru, vedení běžného i úvěrového účtu či rezervaci prostředků. Klienti navíc mohou využít zdarma službu Mimořádná splátka a splatit až 20 % sjednané výše úvěru ročně mimo datum pevné úrokové sazby. Fio banka navíc na rozdíl od jiných finančních ústavů nevyžaduje povinně uzavřít jiné bankovní produkty a pojištění, jejichž výše poplatků by mohla zbytečně a nadměrně zatěžovat klienty.

K hypotečnímu úvěru je rovněž možné zřídit službu Hypospořicí konto, která umožňuje lepší zhodnocení volných finančních prostředků při splácení hypotéky. Pokud zůstatek na tomto kontě bude vyšší než 50.000 Kč, pak nebude na hypotečním úvěru jistina ve výši zůstatku na Hypospořicím kontu úročena, tj. bude s nulovým úročením.

O hypotéku je možné zažádat na kterékoliv ze 75 poboček této banky nebo kontaktovat některého z hypotečních specialistů. Pro přesný výpočet sazby pak slouží kalkulačka na webu www.fio.cz. Součástí produktového portfolia Fio banky je i Americká hypotéka, která umožňuje získat peníze i neúčelově a financovat tak cokoliv. Ručení je vždy formou zástavního práva k nemovitosti a je určená nejen fyzickým osobám, ale i fyzickým osobám podnikatelům.

Výběr článků

Načítám