Hlavní obsah

Tesco Mobile: Dynamo nahradí váš paušál

Novinky, Tesco Mobile ČR, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automatické dobíjení kreditu Dynamo nahradí váš paušál

Neřešte dobíjení kreditu

Článek

Nová služba vás možná přesvědčí, proč je virtuální operátor dobrý nápad. Už není potřeba mít paušál, abyste dosáhli na výhodné ceny volání, aniž byste se museli starat o dobíjení kreditu.

Je to již více než rok od chvíle, kdy virtuální mobilní operátor Tesco Mobile vstoupil na český trh. Na rozdíl od některých jiných operátorů nenechává nic náhodě a neustále přináší novinky pro své stávající i nové zákazníky. Tou poslední je služba s chytlavým názvem Dynamo.

Co konkrétně si pod tímto názvem představit? Dynamo je služba automatického dobíjení kreditu. Kdykoliv vám na vaší předplacené kartě poklesne kredit pod nastavené minimum a vy máte službu aktivovanou, Dynamo vám automaticky dobije kredit o výši, kterou jste si při aktivaci sami zvolili.

Zapomeňte na paušál

Mějte vše pod kontrolou

Jak tvrdí samotný operátor, službu jednoduše aktivujete kdykoliv, třeba i v tramvaji, prostřednictvím svého mobilního telefonu. V případě, že později budete chtít změnit výši dobíjeného kreditu nebo službu deaktivovat, uděláte to stejně jednoduše. K ničemu se nezavazujete, službu prostě měníte, jak chcete. Při podobných nabídkách zákazníky odrazuje od registrace také fakt, že kredit se jim bude navyšovat automaticky, a oni tak o své útratě nebudou mít přehled. V Tesco Mobile samozřejmě mysleli i na to a při každém dobití vás může Dynamo informovat, že váš kredit bude automaticky dobit.

Nejlepší nabídka

Pokud patříte k těm, kterým se nabídka mobilního operátora Tesco Mobile líbí, ale nechcete vlastnit předplacenou kartu a neustále dobíjet, bude vám služba Dynamo vyhovovat. Získáte předplacenou kartu bez nutnosti dobíjet a budete moci využívat skvělou nabídku volání za 1,25 Kč/min a 0,75 Kč za SMS. Stačí jen vlastnit Clubcard. Za pouhých 400 Kč tedy dostanete více než 220 minut a 160 SMS. Navíc v síti Tesco Mobile voláte a píšete úplně zdarma.

Aby toho nebylo málo, při první aktivaci vám Tesco Mobile věnuje 1 000 Clubcard bodů jako dárek.

Výběr článků

Načítám