Hlavní obsah

Na podzim se ekzém výrazně zhoršuje. Jak zhoršení předcházet?

Novinky, Herbo Medica s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý atopik to zná – praskliny, svědění. Na podzim vždy dochází k rychlému zhoršení stavu pokožky. Většina lidí sáhne po kortikoidech, ale dnes můžete zvolit jiný přístup. Protopan, vyvinutý atopikem, pečuje o pokožku zvenku i zevnitř bez kortikoidů!

Zvládnout atopický ekzém bez kortikoidů, to je sen všech atopiků. Na podzim se stav pokožky zhoršuje a je třeba hledat řešení.

Článek

Základem komplexní řady Protopan® jsou kvalitní promazávací přípravky, které mírní svědění a podporují tvorbu účinné kožní bariéry. Patří sem Protopan® Local cream, určený především na problematická ložiska ekzému a Protopan® Body Lotion, promašťovací mléko ideální k použití po koupeli.

foto: Herbo Medica s.r.o.

Kompletní informace naleznete na www.protopan.cz

Oba přípravky neobsahují žádnou parfemaci, nepůsobí dráždivě, jsou velmi dobře snášeny a jsou vhodné i pro děti a batolata. Krém a mléko nyní koupíte v akčním balíčku v internetové lékárně www.pilulka.cz.

foto: Herbo Medica s.r.o.

Pro péči o vnitřní prostředí organismu, které hraje významnou úlohu při zvládnutí problémů s ekzémem, jsou určeny doplňky stravy Protopan®. Patří sem Lactobacillus + inulin s obsahem odolných živých kultur, jež příznivě ovlivňují optimální příjem živin potřebných pro výživu pokožky. Omega 3&6 mastné kyseliny s rostlinným olejem z hadince jitrocelového doporučují ke zlepšení atopického ekzému dlouhodobě sami dermatologové. Přípravek pH balance napomáhá odkyselení organismu a udržení optimálního pH pokožky.

Kompletní řadu Protopan ® BOX i v dárkovém kufříku nyní koupíte v lékárnách Pilulka na www.pilulka.cz za cenu 1560 Kč s poštovným zdarma po celé ČR.

Využít můžete také sítě lékáren Pilulka s 51 odběrnými místy po celé ČR., které naleznete ve všech velkých městech naší republiky. Mapu odběrných míst a lékáren naleznete na http://www.pilulka.cz/mapa-lekaren.

Výběr článků

Načítám