Hlavní obsah

Dlužníci O2 mají štěstí. Operátor odpouští úroky i další náklady na soudní či správní řízení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I celebrity občas zapomenou platit faktury. O2 jim teď dává jedinečnou příležitost začít s čistým stolem.

Dlužníci O2 mají štěstí.

Článek

Na šikmou plochu se může dostat kdekdo. Své o tom ví i některé celebrity, o jejichž osudech vás portál Extra.cz informoval. Velkou paseku může způsobit i jedna nezaplacená faktura, na kterou jste zapomněli ze zamilovanosti nebo po návratu z dovolené. V O2 pochopili, že jsme jenom lidi a ne automaty na peníze. Občas prostě máme v hlavně místo složenky náš nový objev, nový model lodiček, nebo poslední typ motorky, která kolem nás profrčela cestou z práce. O2 nyní všem opozdilcům nabízí jedinečnou příležitost, jak se vyrovnat se svými dluhy.  Pokud svou fakturu zaplatí do 23. 9. 2014, odpustí jim O2 úroky z prodlení a náklady správního a soudního řízení.

Jestli nemáte ani ponětí o tom, kdy jste co platili, stačí se podívat na web www.cistystul.cz. Tam si jednoduše ověříte, zda operátorovi něco dlužíte. Pokud ano, stačí zaplatit fakturu do 23.9. Ušetříte tak za úroky z prodlení a náklady soudního nebo správního řízení, což může někdy být poměrně vysoká sumička.

Na webu www.cistystul.cz zároveň najdete několik užitečných rad, jak pro příště podobné situaci předejít. Ten nejjednodušší způsob vám poradíme hned: přestaňte řešit faktury každý měsíc a nastavte si inkaso. Po jeho zřízení vám operátor navíc automaticky odečte i poplatek za jednu upomínku z období 1.7. – 23.9.

Výběr článků

Načítám