Hlavní obsah

Výstavba nového projektu exkluzivního bydlení v Praze 5 na Hřebenkách byla zahájena!

Novinky, OPIDUM - reality a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Hřebenkách v Praze 5 – na Smíchově, v jedné z nejvyhledávanějších pražských rezidenčních čtvrtí nedaleko parku Klamovka, byla zahájena výstavba a prodej 33 nových exkluzivních bytů projektu Rezidence Na Hřebenkách.

Výstavba zahájena!

Článek

Nový projekt Rezidence Na Hřebenkách nabízí mimo jiné úžasný výhled na smíchovské údolí a nadčasovou a funkční architekturu. Na první pohled se jeví jako soubor dvou samostatných budov, ve skutečnosti se ale jedná o jednu v podzemí propojenou stavbu dále dělenou na 3 části. Na každém patře jsou pro zajištění soukromí maximálně tři byty. V podzemí je připraven dostatek sklepů a parkovacích míst, některá řešena pomocí zakladačů.

Projekt Rezidence Na Hřebenkách zcela využívá všechny výhody svého umístění do jižního svahu Strahovského kopce. Většina obývacích pokojů je jižně orientovaná. Ložnice naopak využívají klidného a stinného severu.

Přes ulici se nachází park Klamovka, cestou do kopce pak Petřín, Strahov či Ladronka s oborou Hvězda. Místní plnou občanskou vybavenost doplňuje 5 min vzdálené centrum Nový Smíchov na Andělu.

Výstavba projektu byla zahájena a v současné době je již dokončeno nejnižší podlaží. Zároveň je prodej v plném proudu, a proto neváhejte a vyberte si včas.

Výběr článků

Načítám