Hlavní obsah

Placení kartou České spořitelny pomáhá zrakově postiženým

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do konce září běží netradiční kampaň na podporu Domova pro zdravotně postižené Palata - čím více budou klienti České spořitelny za své nákupy platit kartou, tím více banka přispěje na čtecí pomůcky a další potřebné vybavení.

Zahalení hrdinové

Článek

Cílem banky je poskytnout alespoň 1 000 000 Kč, celková částka však závisí na tom, jak aktivně budou klienti spořitelny platit kartou, ať už kontaktní či bezkontaktní. Domov Palata podporuje banka spolu se svou Nadací České spořitelny od doby jeho vzniku, tedy více než 120 let.

I vaše karta pomůže

Aktuálně se Palata stará o 133 pacientů s vážnou poruchou zraku. Většina klientů Palaty jsou lidé v seniorském věku. Našli zde nejen potřebnou odbornou péči, ale i nový domov, a to i díky přístupu ošetřovatelů. Ti se snaží udělat vše pro to, aby klienti Palaty svůj život žili naplno - navzdory stáří, navzdory poruchám zraku.

Jako hold pečovatelům probíhá v rámci kampaně výstava Zahalení hrdinové - prostřednictvím  fotografií představuje pracovníky Palaty tak, jak je vidí jejich klienti. Výstava je ke zhlédnutí v Praze na Budějovickém náměstí a v síti kin Cinema City.  Elektronickou podobu výstavy a další informace ke kampani najdete na stránkách www.ivasekartapomuze.cz.

Výběr článků

Načítám