Hlavní obsah

Svět techniky představí největší 3D nekomerční kino v Česku

Novinky, Svět techniky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět techniky v Dolních Vítkovicích sice teprve čeká, až se jeho brány otevřou 26. 9. 2014 k plnému provozu, ale už teď si prošel velkou zatěžkávací zkouškou v rámci festivalu Colours of Ostrava, kdy byl v provozu jedinečný kinosál.

(c) Colours of Ostrava

Článek

Připravovaná expozice Světa techniky bude, jak již název napovídá především o vzdělávání. Ale vůbec se nemusíte bát, že to bude nuda! Právě naopak! To bychom nebyli my, kdybychom k tomu učení nenaložili pořádnou dávku zábavy a legrace. Ještě navíc jsme si pro naše návštěvníky připravili opravdovou lahůdku! Největší nekomerční 3D kino v celé České republice. „Naše plátno má rozměr 18x10 metrů! K tomu máme špičkovou promítací techniku, od firmy Barco, a zvuk takový, jaký se používá jen v hollywoodských kinech, Systém Dolby surround 7.1 JBL ScreenArray,“ popisuje vedoucí technik Lukáš Kostřiba.

Ilustrativní foto

Kapacita kino sálu je přes 200 osob a sedačky už na první pohled zaručují nadstandartní komfort.  Promítat se zde budou především vzdělávací a zároveň poutavé filmy, které využijí dostupnou 3D technologii. Přijďte se podívat do Světa techniky na slavnostní otevření už 26. září, a zažijte Svět techniky v plné parádě.

Výběr článků

Načítám