Hlavní obsah

Máte hlavu plnou nápadů? Nasměrujte svou kariéru na Rok jinak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Využijte své zkušenosti pro ty, kteří to potřebují nejvíce. Pracujte pro neziskovku a Nadace Vodafone vám poskytne váš stávající plat. Máte šanci změnit (nejen) svůj život.

Rok jinak

Článek

Nadace Vodafone letos již posedmé vyhlašuje výběrové řízení do grantového programu Rok jinak. Přihlásit se můžete společně s organizací, kterou si sami vyberete, až do 19. září.

Propojování byznysu s neziskovým sektorem přináší pozitiva pro obě strany. Zkušení profesionálové z komerční sféry mohou dát své kariéře nový směr a smysl, získat další pracovní i životní zkušenosti a pomáhat konkrétním lidem. Neziskové organizace zadarmo získávají na rok zkušeného a motivovaného odborníka, který přinese nová funkční řešení či přístupy.

Grant Rok jinak uděluje Nadace Vodafone každý rok až 7 žadatelům. Jde o českou variantu mezinárodního programu World of Difference, který funguje v 21 zemích. Od roku 2009, kdy byl program poprvé v ČR spuštěn, jej absolvovalo 36 vítězných dvojic: uchazeč a neziskovka.

Rádi byste také nabídli své odborné zkušenosti neziskovce? Nebo by se vaší neziskovce hodil odborník např. na finance, propagaci či programování? Prostudujte si podmínky programu Rok jinak. Můžete také využít naší on-line burzy a vložit na stránky vlastní inzerát. Přihlášku je nutné podat nejpozději 19. září 2014.

Video spot:

Výběr článků

Načítám