Hlavní obsah

Zákeřné skryté poplatky u úvěrů. Znáte je?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ne každá úvěrová nabídka či smlouva je skutečně transparentní. Skrytých poplatků je spousta a další přibývají. Tento článek by si proto měl přečíst každý žadatel o úvěr dřív, než podepíše smlouvu. Následky neznalosti bývají totiž velmi vážné.

COFIDIS s.r.o.

Článek

Jeden z nejčastějších poplatků je poplatek za uzavření smlouvy. Ten může být stanoven jako konkrétní částka nebo jako určité procento z částky, kterou si chcete půjčit. Další technikou, jak z klienta vytáhnout více peněz, je poplatek za mimořádnou splátku.

Dalším oblíbeným poplatkem českých bankovních i nebankovních společností je poplatek za správu a vedení účtu. Potrestáni budete paradoxně i za to, že úvěr splatíte dříve, obvykle to bývá určité procento z celkové zbývající dlužné částky.

Kromě těchto nejčastějších je ale skrytých poplatků celá řada a je pravděpodobné, že budou dále přibývat. Hledejte proto poskytovatele s naprosto transparentními podmínkami úvěrů. Jednou z takových společností je COFIDIS. Nejenže má silné mezinárodní zázemí, ale produkty COFIDIS jsou zcela transparentní a férové. Nenajdete v nich žádné skryté poplatky, výjimky nebo výluky. Přesvědčte se sami a zavolejte na telefonní číslo 810 700 810.

Výběr článků

Načítám