Hlavní obsah

Nevíte, jak založit společnost s ručením omezeným za jednu korunu? My ano!

Novinky, Simply Office s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Změny v zákonech přinášejí od nového roku několik zásadních změn do podnikatelského sektoru, zvláště pak do oblasti společností s ručením omezeným. Jednou z novinek je možnost založit společnost se symbolickým kapitálem ve výši 1 Kč.

S.r.o. do 24 hodin

Článek

Umíme pro Vás v nejkratším možném čase a navíc se zárukou nejnižší ceny již od 10 900 Kč a založit společnost s.r.o. jak se základním kapitálem 1 Kč, tak i 100 nebo 200 tisíc Kč, což zvyšuje Vaši důvěryhodnost v očích Vašich obchodních partnerů. V Simply Office víme, jak je proces založení firmy složitý a v tomto směru se ani s novými zákony mnoho nezmění, ale díky našim zkušenostem, kdy jsme jen v roce 2013 založili více než 500 společností pro naše klienty, jej umíme maximálně zefektivnit. Zeptejte se sami. S námi pro Vás bude založení Vaší nové společnosti hračka, kdy vše potřebné vyřešíme na jediné schůzce a poté se již budete moci těšit na svoji vlastní hotovou společnost.

Prestižní sídlo

Vhodným doplňkem k nově vzniklé společnosti je také sídlo na prestižní pražské adrese, která váš kredit ještě posílí. Virtuální kancelář je v dnešní době běžnou cestou, jak využít všech výhod sídla v Praze bez nutnosti hradit vysoké provozní náklady. Sídlo firmy v Praze 1 Starém Městě na jedné z nejlepších adres u nás pořídíte již za 199 Kč měsíčně.

Jestliže však potřebujete podnikat okamžitě, můžete využít koupě již připravené ready made společnosti, která má minimální kapitál 200 000 Kč splacen, je bez závazků či pohledávek a s čistou historií, jelikož nevykonávala žádnou činnost. Pod hlavičkou nové společnosti můžete jednat do 24 hodin od koupě.

Výběr článků

Načítám