Hlavní obsah

Duch Vánoc se Zavolejsikurýra.cz

Novinky, Zavolejsikurýra.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každým rokem touto dobou se vše se zrychlí a odevšud se na Vás valí co vše musíte stihnout, zařídit a koupit. Zavolejsikurýra.cz s.r.o. rozesílá zásilky již od roku 2003 a každý den přepravíme po celé České republice a okolních státech stovky zásilek.

Zavolejsikurýra.cz

Článek

Proto jsme šli touto cestou, náš tým se rozhodl lidem pomoct, mají možnost přes nás posílat zásilky a  dárky svým blízkým což jim ušetří nejen čas, ale na druhé straně bude mít někdo velkou radost a náš promotým v ulicích ve vánočních kostýmech rozdávají Ducha Vánoc a malé občerstvení.

Zavolejsikurýra.cz

Není nic lepšího než, když se lidé zastaví, dají si čaj, kávu nebo kakao a cukroví a řeknou si „vždyť tohle mají být ty správné vánoce, v klidu, beze shonu a stresu.”

Zavolejsikurýra.cz

Tým v ulicích, který se skládá z černého Santy, čtyř santových pomocnic a oslíka Floriana už potěšil spousty lidí a dětí.

Klienti nám volají, že je to potěšilo a měli lepší den, proto jsme rozhodnuti tyto akce opakovat a zpříjemnit co nejvíce lidem den.

Více zde.

Výběr článků

Načítám