Hlavní obsah

Lehká konstrukce se rychle sama zaplatí!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový valníkový návěs s odlehčenou konstrukcí přichází na trh

Valníkový návěs s odlehčenou konstrukcí - ULTRALIGHT

Článek

Společnost Schwarzmüller letos poprvé prezentovala v rámci svého Dne otevřených dveří svůj nejnovější produkt – valníkový návěs s odlehčenou konstrukcí tzv. Ultralight. Po velmi úspěšném zákaznickém testování byl nyní pevně zařazen do výrobního sortimentu značky Schwarzmüller.

Nový Ultralight prošel dvouletou fází intenzivního vývoje a testování. Výsledkem je skutečně mimořádný valníkový návěs s odlehčenou konstrukcí s vlastní hmotností od 4.850 kg.

Rám návěsu ULTRALIGHT ve váhově optimalizovaném provedení II - detail svařování - výroba

Nízká vlastní hmotnost návěsu je jednoznačným úspěchem, neboť oproti podobným produktům na trhu disponuje užitečné zatížení vozidla 1.500 kg navíc.

Nová lehčí konstrukce návěsu navíc snižuje spotřebu pohonných hmot až o 1,4 l / 100 km, čímž kromě významné finanční úspory zároveň šetří životní prostředí. Roční náklady na přepravu jsou tak díky úspoře pohonných hmot a možnosti větší nakládky redukovány až o 7 procent.

Rám návěsu ULTRALIGHT ve váhově optimalizovaném provedení II - detail svařování - výroba

Nový Ultralight je standardně nabízen v provedení s nezávisle stahovatelnou plachtou, je ale samozřejmě možné i speciální provedení pro přepravu papírových či ocelových svitků. Vozidlo je možné případně dovybavit bočnicemi.

Rám návěsu ULTRALIGHT ve váhově optimalizovaném provedení II - detail svařování - výroba

Samozřejmě i nový Ultralight je koncipován s důrazem na bezpečné zajištění nákladu.

Nový ULTRALIGHT je další inovativní produkt z dílny Schwarzmüller, který je jasně orientován na potřeby a přání zákazníků.

Výběr článků

Načítám