Hlavní obsah

Pohodlnou obsluhu účtu z mobilu nabízí Fio banka nově i pro Windows Phone

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka zdarma zpřístupnila Smartbanking pro telefony s operačním systémem Windows Phone. Aplikace nabízí stejné funkce jako verze pro Android a iOS, mimo jiné například správu limitů platebních karet nebo zadání platby pomocí QR kódu.

Pohodlnou obsluhu účtu z mobilu nabízí Fio banka nově i pro Windows Phone

Článek

Česká Fio banka přichází s vylepšením své aplikace Fio Smartbanking, která nabízí mobilní správu peněz. Nově je přístupná pro majitele telefonů s operačním systémem Windows Phone 8 a obsahuje veřejně dostupné informace o Fio bance jako jsou kontakty, vyhledávání poboček a bankomatů, kalkulačky nebo kurzovní lístek a především zabezpečené informace o účtu klienta včetně funkcí pro jeho ovládání.

V aplikaci je tedy možné nahlížet na účty, jejich zůstatky, výpisy a historii, posílat platby včetně QR plateb, spravovat platební karty, komunikovat s bankou nebo měnit nastavení aplikace pro její pohodlnější ovládání. Zdarma si Smartbanking můžete stáhnout na Windows Phone Store a přístup do zabezpečené části lze jednoduše nastavit v internetovém bankovnictví.

"Windows Phone je rozvíjející se platforma, jejíž uživatelé stále častěji poptávají služby Fio banky. Proto jsme se rozhodli reagovat na její nástup a zprovoznit pro ni bankovní aplikaci. Věříme, že tím její fanoušky potěšíme a k bezplatnému vedení účtů přidáme další kvalitní produkt jako argument pro aktivní využívání našich služeb,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Výběr článků

Načítám