Hlavní obsah

Na podzim dochází k prudkému zhoršení ekzému. Víte, jak mu předcházet?

Novinky, www.protopan.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro většinu atopiků začíná hlavní kolo boje s ekzémem na podzim, kdy utrpení kulminuje kvůli studenému počasí. Pokožka se více potí pod vrstvou oblečení a zároveň se projevuje zvýšený stres z méně slunečných dní.

Ilustrační foto

Článek

Od loňského roku lze nepříjemným ekzematickým projevům předcházet díky inovativní péči s řadou Protopan, která pečuje o pokožku zvenku i zevnitř. O tom, že kompletní řada Protopan opravdu funguje, už se za rok přesvědčilo přes 8000 lidí v ČR.

Protopan promašťovací krém i mléko, které dodávají hluboko do kůže důležité složky pro tvorbu účinné kožní bariéry, která má za úkol bránit vnikání škodlivých a dráždivých látek a zmírňuje tak pocit svědění, vyzkoušela i Miroslava z Plzně: „Měla jsem možnost se účastnit závěrečné fáze testování Protopanu. Za 25 let boje s ekzémem mám spoustu zkušeností s různými krémy a mléky a ty od Protopanu hodnotím jednoznačně nejlépe ze všech, jaké jsem kdy použila. Žádné alergické reakce, krásně vláčná kůže, nemám, co bych vytkla. Díky za možnost se testování účastnit,“ říká dnes již s úsměvem.

Použití kvalitních promazávadel je samozřejmě pro atopiky nezbytné, Protopan však klade důraz na komplexní přístup k dermatitidě a pečuje o pokožku také zevnitř díky doplňkům stravy, mezi které patří Probiotika + inulin pro obnovu přirozené střevní mikroflóry, Omega 3&6 mastné kyseliny pro mírnění svědění s obsahem rostlinných výtažků s 2 nezávislými studiemi přímo na atopicích a pH balance, který obsahuje řadu minerálů a stopových prvků vhodných k odkyselení organismu a úpravě jeho pH.

produktová řada Protopan

„S řadou Protopan jsem velmi spokojena, objednala jsem si komplet, takže ráno užívám doplňky stravy a v průběhu dne používám krémy, které mi velmi vyhovuji a můžu říct, že už jsem jich jako atopik vyzkoušela opravdu hodně. Váš přístup je naprosto inovativní a myslím si, že jdete správným směrem. Já jsem toho už teď důkazem,“ dodává Petra z Ratíškovic.

Všechny přípravky Protopan můžete zakoupit v lékárnách nebo na Pilulka.cz - www.pilulka.cz. V projektu Pilulka je zapojeno více jak 30 lékáren po celé České republice, kde si můžete zboží také vyzvednout.

Více informací na  www.protopan.cz

Výběr článků

Načítám