Hlavní obsah

Chcete se naučit investovat? Povíme vám, jak na to

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete zhodnotit své finance a ne si jen zoufat nad nízkými úroky na vkladových účtech? Začněte investovat s Fio bankou, která zdarma nabízí chytré investiční aplikace, vzdělávací semináře a umožňuje investovat bez omezení minimální částkou.

Chcete se naučit investovat? Povíme vám, jak na to

Článek

Všem zájemcům o investování nabízí Fio banka, největší online broker v ČR, kompletní investiční servis. Můžete si zdarma založit demoúčet aplikace e-Broker a vyzkoušet si tak nákup či prodej akcií na českých a zahraničních burzách nanečisto. Pro investování prostřednictvím chytrých telefonů a tabletů s operačním systémem iOS a Android je pak připravena demoverze aplikace Smartbroker.

Začátečníkům v oblasti kapitálového trhu jsou určeny pravidelné investiční semináře, které se konají ve více než 50 městech v ČR během podzimu a které jsou pro všechny zcela zdarma. Fio banka dále nabízí bezplatné zpravodajství, ve kterém se denně dočtete novinky z trhů, komentáře z burzy, odborné články a analýzy. Jejich odběr je možné nastavit na webu Fio nebo v aplikacích e-Broker či Smartbroker.

Pro aktivní, zkušené investory je připraven také úvěr na obchodování, tzv. margin, kdy je část investic hrazena z vypůjčených peněz od Fio banky a investor za ně ručí nakoupenými akciemi. Investování do akcií je spojeno s perspektivou vysokého výnosu, ale také s vyšší mírou rizika, a proto je určeno především těm, kteří jsou připraveni nést zodpovědnost za zhodnocování svých financí.

Výběr článků

Načítám