Hlavní obsah

I vy můžete letos zazářit v šatech od Beaty Rajské

Novinky, Danone

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete mít ve svém šatníku letní šaty od módní návrhářky Beaty Rajské? Stačí poslat kód z nápojů Activia a můžete každý den vyhrát jeden ze sedmi modelů z Letní limitované edice Activia.

Šaty z limitované edice od Beaty Rajské

Článek

Mnoho žen touží po tom mít ve svém šatníku nějaký ten kousek od módního návrháře. Díky nové limitované edici letních šatů, které pro značku Activia vytvořila známá módní návrhářka Beata Rajská, mají nyní možnost si svůj sen splnit.

Activia Vám přináší soutěž „Vyhraj denně šaty od Beaty Rajské“ – ve které můžete každý den vyhrát jeden ze sedmi modelů z Activia limitované edice od Beaty Rajské. Ta byla navržena speciálně pro tuto soutěž a šaty z této kolekce nebude možné nikde zakoupit.

A jak se do soutěže zapojit? Stačí si v době v době od 15.5.2013 do 15.8.2013 zakoupit alespoň jeden z řady nápojů ACTIVIA, na jehož vnitřní straně je umístěn unikátní kód, a ten zaslat prostřednictvím SMS anebo webových stránek www.activia.cz. Pak už jen stačí, aby byl Váš kód obdržen v soutěžním dni mezi 8:00 – 23:59 jako 120. v pořadí a můžete se radovat z krásného kousku do Vašeho šatníku. Úplné znění pravidel a galerii všech modelů šatů naleznete na webových stránkách www.activia.cz.

Výběr článků

Načítám