Hlavní obsah

NH CAR otevřela CNG Centrum!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost NH CAR, založená v roce 1992, potvrzuje na českém trhu s tvrdou konkurencí znovu a znovu úspěch u zákazníků.

NH Car, s.r.o.

Článek

Celkově si zákazníci u firmy NH CAR za uplynulých 20 let zakoupili několik desítek tisíc nových i ojetých osobních automobilů. 28 tisíc zákazníků ročně využívá kvalitních služeb autorizovaného servisu a 6 prodejen značek VOLKSWAGEN, ŠKODA, KIA a FIAT.

NH Car, s.r.o.

I proto se společnost NH CAR rozhodla spustit projekt CNG Centra, kde chce zákazníkům nabídnout možnost, vyzkoušet si vozy s tímto alternativním palivem. Proč CNG? Nižší emise, nulová silniční daň, nižší náklady na ujetý km než u běžných paliv (benzin/nafta) – již od 1Kč/km. V nabídce vozů s pohonem na CNG najdete modely Volkswagen EcoFuel Up!, Touran, Passat a Passat Variant a užitkový Caddy, Fiat nabízí modely s označením NaturalPower Panda, Punto, Qubo a Doblo Panorama, dále v užitkových verzích Doblo, Fiorino, Ducato Maxi a Ducato Maxi minibus. Škoda Auto má v nabídce zatím pouze vůz Citigo, který v brzké době bude následovat nová Octavia.

NH Car, s.r.o.

NH CAR byl v roce 2012 největším prodejcem vozů ŠKODA tuzemským zákazníkům. Importér KIA ocenil společnost jako nejlepšího prodejce za rok 2012 této korejské značky v České republice. Před rokem na Strahově NH CAR otevřel jeden z nejmodernějších autosalonů značky VW v celé Evropě. O spokojenost zákazníků se ve třech zastoupeních v Praze na Strahově, na Černém Mostě a v Čestlicích stará tým 150 zaměstnanců. Výkup ojetých vozů protiúčtem a nabídka prověřených použitých i referentských automobilů z programu Škoda Plus patří k samozřejmému standardu služeb.

Do týmu zákazníků patří taková jména, jako jsou společnosti Coca-Cola, Telefonica O2, Pfizer, Ahold, KPMG, Kaufland, DHL a další.

Výběr článků

Načítám