Hlavní obsah

Matky se mají lépe, proto se rodí větší děti

Novinky, SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V poslední době velmi diskutované téma, v němž se rozebírá vliv příjmu vitaminů v těhotenství na velikost a váhu novorozence, je zřejmě pasé. Odborníci potvrdili, že za vyšší váhou kojenců stojí lepší životní úroveň matek.

EQ

Článek

Podle porodníků má největší vliv na váhu miminka genetická dispozice a vyšší příjem potravy v období těhotenství. Matky, které si dopřávají o dost více jídla, nemají pravidelný pohyb a je u nich sklon k nabírání váhy, pak budou mít pravděpodobně i větší a těžší miminka.

Doplňky stravy s obsahem vitaminů a minerálů jsou doporučovány těhotným a kojícím ženám zejména proto, aby se vyrovnal nedostatek těchto látek v běžné potravě. Složení Elasti-Q® Vitamins & Minerals přispívá k normální syntéze DNA (zinek), k normálnímu růstu zárodečných tkání během těhotenství (kyselina listová) a také k normální tvorbě červených krvinek (vitamin B12 a B6). Pravidelným užíváním přípravku dochází ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální funkci imunitního systému (vitamin C a B12) a k normálnímu vstřebávání vápníku (vitamin D). Elasti-Q® Vitamins & Minerals formu tablet s postupným uvolňováním účinných látek. Stačí tak užívat pouze jednu tabletu denně.

Buďte zdravá Vy i Vaše miminko!

Výběr článků

Načítám