Hlavní obsah

Novinka Even Brighter: Redukce pigmentací pro zářivě sjednocený tón pleti

Novinky, Beiersdorf spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V představách žen má krásná pleť sjednocený tón. Ve skutečnosti však dokonalý vzhled pleti často kazí pigmentové skvrny, které navíc přidávají roky. Eucerin Even Brighter může pomoci!

Redukce pigmentací pro zářivě sjednocený tón pleti

Článek

Mnoho žen po 40. roce trápí pigmentové skvrny, a tento problém se stále častěji projevuje i u mladších žen. Mladistvý vzhled ale závisí do velké míry právě na tom, jak je barevnost pleti rovnoměrná. Pouze rovnoměrně zabarvená pleť totiž může optimálně odrážet světlo, a tak vypadat svěže a mladě. Jakmile se již hnědé skvrny objeví, musí sny o alabastrové pleti na nějaký čas stranou. Pigmentové skvrny totiž nevzdávají svůj boj snadno.

Novinka Even Brighter

Vyzkoušejte novinky Eucerin® EVEN BRIGHTER, které účinně redukují pigmentové skvrny! B-resorcinol upravuje tvorbu kožního barviva dvěma způsoby: brání jeho nadměrné tvorbě a zmírňuje nežádoucí tmavě hnědé zbarvení pleti. EVEN BRIGHTER jde však ještě dál! Kyselina glycyrrhetinová napravuje poškození DNA kožních buněk a pomáhá tak zabraňovat předčasnému stárnutí pleti. Vysoká ochrana proti UVA/UVB záření s SPF 30 v denním krému pak pleť chrání před škodlivými UV paprsky. Preventivně tak předchází vzniku nových pigmentových skvrn.

Výběr článků

Načítám