Hlavní obsah

Nový trend: Češi si přes JídloTEĎ objednávají rozvoz jídla online zdarma!

Novinky, JídloTEĎ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvalitní stravování v práci přes den či při nedostatku času večer doma byl až do teď přetrvávající problém. Typický pracovní den: V práci si nestíháte dojít do restaurace a dát si dobré jídlo splňující vaše náročné požadavky na kvalitu, a tak volíte nejbližší bistro, případně bagetu se salámem, kterou jste už měli tolikrát. Nyní však přichází nový projekt JídloTEĎ, který zaplnil mezeru na trhu s kvalitním a velmi rychlým rozvozem jídel!

JídloTEĎ

Článek

JídloTEĎ je internetový projekt rozvozu jídel, který ve spolupráci s předními českými restauracemi nabízí širokou nabídku jídel s rozvozem ZDARMA! Nyní můžete mít k obědu či večeři pokrmy z těch nejlepších restaurací, které až dodnes vlastní rozvoz neumožňovaly! Nabídka restaurací je velká: T.G.I. Friday's, Potrefená husa, Corte di Angelo, Sakura, The PUB, Masala, Las Adelitas, Pravěk a mnoho dalších!

JídloTEĎ

Co je důležité: Na rozdíl od jiných serverů ceny za jídla na www.jidloted.cz vždy odpovídají originálním cenám v restauraci a za rozvoz nic neplatíte - rozvoz je zdarma! Původní a nenavýšené ceny za jídlo z restaurace bez dalších poplatků! Komfort kvalitního stravování u vás doma či v kanceláři!

JídloTEĎ

Jak to funguje? Objednání jídla nikdy nebylo jednodušší! Na stránkách www.jidloted.cz zadáte svoji adresu, kde se nacházíte, poté vám bude nabídnut seznam restaurací ve vaší lokalitě. Vyberte si jídlo (včetně předkrmů a dezertů) a do 60 minut vám zaklepe kurýr na dveře! Pouze JídloTEĎ maximálně pečuje o vaši objednávku - kurýr se věnuje pouze vaší objednávce jídla a jde z restaurace přímo za vámi! Platit je možné v hotovosti kurýrovi či předem platební kartou přes Internet.

JídloTEĎ

Jste přesycení ze stravování restaurací z vašeho okolí, máte už dost stále podobných jídel a chutí a chcete zkusit něco nového? Stravujte se konečně dle svých představ - denně nové restaurace ve vaší lokalitě! Proč si dávat jídlo z nejbližšího bufetu, když můžete mít jídlo, které vám bude opravdu chutnat, na jídlo se nyní budete těšit o to víc - a to bez dalších doplatků! Nabídka restaurací se rozšiřuje nejen pro Prahu, ale brzy bude spuštěn tento projekt i v dalších městech ČR - všude Češi chtějí jíst kvalitně! S JídloTEĎ už to nebude nikdy problém!

JídloTEĎ

Více na www.jidloted.cz

Výběr článků

Načítám