Hlavní obsah

Valentýn: Zapomeňte na růže nebo trenýrky a buďte styloví!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sodastream přináší limitovanou edici Coly, která je nyní k dostání v obchodech a může být tak originálním valentýnským dárkem pro vaši drahou polovičku.

SodaStream.cz

Článek

Svátek zamilovaných se blíží a s ním i dilema, zda jej se svým partnerem oslavit v restauraci, nebo doma. Jestli se rozhodnete pro intimnější prostředí vašeho domova, je třeba kromě dobré večeře myslet i na nápoje. Pokud vy nebo váš miláček příliš neholdujete šampaňskému, je na čase zkusit trochu jiné „bublinky.“

Řeč je o nejoblíbenějším nápoji světa, cole. Milovníky téhle černé limonády jistě potěší, že výrobce přístrojů k přípravě perlivých nápojů SodaStream přišel s vylepšenou chutí a nabízí hned šest různých chuťových variant. Společná příprava domácí coly je zábava a navíc nabízí skvělou formu osvěžení po vzrušujícím valentýnském večeru ve dvou.

Šest různých příchutí

SodaStream kromě vylepšené receptury připravil celkem šest různých variant, aby si mohl vybrat opravdu každý. Pro vyznavače osvědčených chutí doporučujeme klasickou colu. Dámy-dietářky zase jistě ocení variantu Light či Sugar free a silnější pohlaví si může pochutnat na cole Energy. Jestli patříte k těm, na které Amor letos zapomněl, a plánujete strávit večer ve stylu Bridget Jones s bonboniérou v ruce, sáhněte raději po oblíbených příchutích Vanilla nebo Cherry. Mlsat se dá přeci jinak! Pokud se nemůžete rozhodnout, kterou příchuť zvolit, namíchejte si všechny, kolekci sirupů v edici Cola lze totiž zakoupit i v praktickém balení Portion pack. Intenzita příchutě nebo množství bublinek je také ve vašich rukou.

SodaStream.cz

SodaStream.cz

Zapomeňte na růže nebo trenýrky!

Limitovaná edice SodaStream Cola, která je k dostání i v dárkovém balení Cola Pack s výrobníky sody JET, může být také originálním valentýnským dárkem pro vaši drahou polovičku. Bude vám vděčná za ušetřené peníze a energii, kterou by jinak investovala do tahání těžkých balených nápojů. Kromě toho, že s colou SodaStream ušetříte čas, peníze a energii, vaše domácí limonáda šetří také přírodu. Používáním jediného přístroje SodaStream ochráníte přírodu v průběhu tří let přibližně před 2000 prázdnými PET lahvemi nebo plechovkami. Potřebujete snad ještě nějaký důvod, proč si bez výčitek vychutnat lahodnou osvěžující colu?

SodaStream.cz

SodaStream.cz

Související témata:

Výběr článků

Načítám