Hlavní obsah

Záruka stejného vysokého úroku u spořícího účtu? Jde to i už na rok

Novinky, LBBW Bank CZ a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte spoření s atraktivním úrokem a zároveň chcete mít jistotu, že vám banka úrok v tichosti nesníží? Spořící účet GARANT vám garantuje, že sazba po 12 měsíců neklesne. Navíc úspory budete mít bezpečně pod kontrolou a kdykoliv k dispozici.

Záruka stejného vysokého úroku u spořicího účtu? Jde to i už na rok!

Článek

Nelíbí se vám, že jste si otevřeli účet na spoření s vysokou úrokovou sazbou, která se po čase výrazně snížila, aniž byste o tom byli informováni? To není fér! Na trhu spoření je však nyní nový Spořící účet GARANT od LBBW Bank, který vám garantuje, že úroková sazba 2 % p.a. po dobu jednoho roku vůbec neklesne. Získáte rozumné zhodnocení a nemusíte se bát, že se úroková sazba změní. A to už je přeci fér, že?

Spořící účet GARANT od LBBW Bank kombinuje výhody spořícího účtu a termínovaného vkladu – peníze máte kdykoliv k dispozici a zároveň vám garantuje atraktivní úrokovou sazbu 2 % p.a., která po celý jeden rok neklesne. Pravidelné spoření je dnes nutnost a spořící účet, který garantuje stále stejnou sazbu na delší období a zároveň umožňuje peníze kdykoliv vybrat, na trhu dlouho chyběl. Vaše peníze jsou 100% pojištěny až do výše 100 000 eur a jako bonus vám budou úroky na účet připisovány každý měsíc, takže vaše úspory rostou rychleji.

Výběr článků

Načítám