Hlavní obsah

Benzina a Tesco společně připravily výhodnou akci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na čerpacích stanicích Benzina máte vždy jistotu, že svému vozu dopřejete to nejkvalitnější palivo. Se společností Tesco navíc nyní Benzina připravila akci, díky které můžete tankovat i nakupovat výhodněji.

Benzina

Článek

Ať už přijedete na kteroukoliv z více než tří stovek čerpacích stanic Benzina v ČR, vaše auto dostane do nádrže špičkový benzín či naftu. Benzina si jejich jakost hlídá prostřednictvím nezávislých kontrol mobilních laboratoří v systému Pečeť kvality. Platí to jak pro standardní pohonné hmoty, tak pro prémiová paliva VERVA, která díky svým výjimečným vlastnostem zvyšují výkon, snižují spotřebu a zároveň čistí motor od nežádoucích látek.

Všechny tyto výhody navíc nyní můžete získat za nižší cenu. Ve spolupráci s obchodním řetězcem Tesco Stores ČR totiž Benzina připravila lákavou podzimní promoční akci. Každý, kdo do 9. října natankuje 25 a více litrů pohonných hmot u čerpacích stanic Benzina, Benzina Plus nebo Tesco ČR, získá při placení slevový kupon v hodnotě 50 korun na nákup v tuzemských pobočkách Tesco.

Naopak při jakémkoliv nákupu v obchodech Tesco nad 500 korun obdržíte poukázku na slevu 1 korunu na litr pohonných hmot u čerpacích stanic Benzina a Benzina Plus. Na každý poukaz můžete natankovat až 100 litrů paliva.

Soutěžit o Grand karty na jednorázové tankování u Benziny můžete zde.

Výběr článků

Načítám