Hlavní obsah

Povinné ručení Vám nabídne i nečekaný komfort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidiči se snaží získat co nejlevnější povinné ručení, přitom netuší, že když dojde na lámání chleba, nemusejí mít některé služby v ceně svého pojištění. Pojišťovny přitom nabízejí v jednotlivých balíčcích povinného ručení zajímavé bonusy.

Česká pojišťovna a.s.

Článek

V případě nehody je pozdě zjišťovat, co povinné ručení vlastně dokáže, a tak se kolikrát divíme, že platíme vysokou spoluúčast, že si musíme sami shánět odtah, který nebyl součástí pojištění, nebo že jsme podepsali o pár stokorun levnější pojistku, ale jen se základní ochranou.

Některé pojišťovny však v ceně zákonného pojištění nabízejí další výhody, které již zákonem stanovené nejsou. Produkt nabízený jako povinné ručení pak přináší řidičům celý balíček hodnotných benefitů, díky kterým získají příjemný komfort a ochranu nejen pro případ nehody.

Například 1. Povinné ručení Bez povinností od České pojišťovny lze sjednat také s ochranou proti odcizení a u vybraných variant jsou jeho součástí i nadstandardní benefity v podobě pojištění pro případ střetu se zvěří nebo poškození vozu vlivem živelné pohromy.

Při sjednání on-line nabízí Česká pojišťovna zajímavé slevy a ve speciální akci k povinnému ručení také chytrý telefon. S cenovou výhodou mohou počítat také ti, kteří jezdí bez nehod.

Výběr článků

Načítám