Hlavní obsah

Nehubněte, zhubněte!

Novinky, Kateřina Tučková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Honí se vám hlavou: hubnout, ubrat, shodit, štíhlá, krásná, pružná, půvabná, silná, plnoštíhlá, rozsochatá, jouly, kalorie, centimetry, váha, tuky, cukry, sacharidy, nejíst, dieta, zdraví, malé šaty, sportovat, pohyb a disciplína? Vězte, že v tom nejste sami!

Nehubněte, zhubněte!

Článek

Cpala jsem se  prášky na hubnutí, vyzkoušela  zaručené diety.  Zelnou, od té doby nesnáším zelí.  Atkinsonovu, vejce mi  lezou ušima a slaninu už nemůžu  ani cítit. Zkusila jsem redukční dietu podle krevní skupiny, ale zadek jsem měla stále jako pivovarská kobyla. Proteinová dieta by byla dobrá. Ne však pro mne. Úplně bez sladkého, úplně bez chleba a těstovin – umírala jsem  a v noci tajně lezla do spižírny, jen aby to manžel nevěděl.

V práci celý den sedím a ze židle se zdvihnu, jen když jdu na oběd.  Pak nakoupit,  uvařit. Žádnou dietku jsem nestíhala. Marek je celý den na nohou a malej Vojta je po tréninku strašně hladovej. A tak vařím, smažím, peču a o  dietní  večeři si můžu nechat jenom zdát.

Pak jsem objevila  Resort Svatá Kateřina na Vysočině. Hezký wellness resort uprostřed lesa. Daleko od  civilizace; klid,  pohoda.

Při  prvním  pobytu jsem zhubla čtyři kila. Při druhém,  během deseti dnů, necelá tři. Bezvadný bylo, že jsem neměla vůbec hlad.  Cvičení byl trochu vopruz, hlavně ze začátku. Ale po pár dnech jsem si zvykla. Skvělý je, že můžu jíst skoro všechno. Vím, jak to uvařit,  jak často a kolik  jíst a přitom nemít hlad. A hubnu. Fakt je, že cvičím. Každé ráno dvacet minut doma na koberci  a o víkendu chodím na inlajny. Zadek je tak akorát, pneumatiku jsem vypustila (nahoře mi to naštěstí zůstalo) a chlapi už se za mnou zase otáčejí. To miluju.

Výběr článků

Načítám