Hlavní obsah

Finančním poradcům se otevírá stále více dveří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba, kdy se před finančními poradci zavíraly dveře je již minulostí. Trh v dnešní době nabízí velké množství konkurenčních finančních a pojišťovacích služeb a dobrý poradce je vítán.

ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB

Článek

Dobrý finanční poradce je expert ve finančních a pojišťovacích službách, který lidem radí a pomáhá s jejich rozhodnutími v daných oblastech. Snaží se najít to nejlepší řešení pro jejich potřeby a přání.

Práce finančního poradce vyžaduje vysoký stupeň odpovědnosti, protože pracuje nejen s klienty, ale především s jejich financemi.  Trh, na kterém se pohybuje, se neustále vyvíjí a mění, a to sebou přináší prakticky celoživotní vzdělávání. Na druhou stranu práce nabízí spousty výhod jako je finanční nezávislost, možnost vyšších příjmů, profesně se seberealizovat, rozhodovat o svém čase, být sám sobě šéfem.

Úspěch finančního poradce záleží na dobrém startu. ČSOB Pojišťovna nabízí novým finančním poradcům nejen zázemí a know-how zdarma, ale také pro ně připravila startovací program. Finanční poradce může získat nadstandardní finanční podporu do startu, zvýhodněné produkty ČSOB Pojišťovny a skupiny ČSOB, příspěvek na vlastní kancelář a zvýhodněné tarify mobilních operátorů.

Neváhejte a buďte za vodou www.budzavodou.cz

Výběr článků

Načítám