Hlavní obsah

Proč se pojistit online? Je to (výrazně) levnější a pohodlnější

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rychlý, pohodlný a hlavně levný způsob uzavření pojištění. Několik minut v pohodlí domova místo několika hodin při obcházení poboček jednotlivých pojišťoven. Ušetříte přitom až 70% z ceny pojištění! Vaše osobní údaje jsou přitom v naprostém bezpečí.

Ilustrační foto

Článek

Jedním z největších portálů nabízející online pojištění je server www.pojistitel.cz. Vy jednoduše jen zadáte do připraveného formuláře základní údaje o Vašem autě a během několika okamžiku naleznete to nejvýhodnější povinné ručení i havarijní pojištění.

V mnoha evropských zemích, kde je pojištění přes internet samozřejmostí, se o jeho výhodnosti přesvědčily již tisíce zákazníků. Školený konzultant na zákaznické lince je schopen během několika okamžiků zjistit výši Vašich bonusů a vybrat tu nejlevnější pojišťovnu. Všechny potřebné doklady včetně zelené karty Vám potom budou zaslány poštou a e-mailem.

Pojišťovací makléřství zákazníkovi poskytuje výrazné slevy v rámci objemu produkce. Rychle porovnává podmínky a ceny jednotlivých pojišťoven a Vy si potom v pohodlí svého domova vyberete tu nejlepší.

Veškeré informace najdete na adrese www.pojistitel.cz nebo na čísle 773 737 831.

Výběr článků

Načítám