Hlavní obsah

Darujte své partnerce pocit elegance a neodolatelnosti

Novinky, Astratex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Našli jsme dárek pro každou ženu, kterým rozhodně nic nezkazíte. Dárek, který potěší a který se využije. Věnujte pod stromeček své drahé polovičce exkluzivní spodní prádlo a dovolte si luxus nádherného prádélka pro ještě krásnější chvíle ve svém intimním životě. Poradíme Vám, jak správně vybrat velikost a kde nejlépe nakoupíte.

Článek

Ženy chtějí být bohyněmi, umožněte jim to

Každá žena touží být pro svého muže tou nejkrásnější a jedinou ženou na světě. Chce být sexy, svůdná a neodolatelná. Přeje si Vás potěšit a být obdivovaná. Darujte jí svůdné, krásné a elegantní spodní prádlo a řekněte jí tak, že taková opravdu je. S dobře padnoucími podprsenkami a půvabnými kalhotkami od Astratex.cz neuděláte chybu.

Nakoupit spodní prádlo na internetu? Žádný problém

Bojíte se nakupovat spodní prádlo přes internet? Rizika jsou stejná, jako když své milé koupíte podprsenku a kalhotky v kamenné prodejně. Vyměnit či vrátit nepadnoucí kousky není žádný problém. Navíc nemusíte opustit teplo domova a snadno si vyberete podle parametrů a obrázků. Vybrané spodní prádlo Vám přijde pohodlně až domů a při objednávce nad 1499 korun, za což si můžete sestavit třeba luxusní dárkový balíček obsahující korzet, kalhotky a podvazkové pásy, neplatíte poštovné.

Jak vybrat správnou velikost

Nevíte, jakou velikost Vaše partnerka nosí? Nemusíte se jí ptát, abyste nepokazil překvapení. Jednoduše prozkoumejte její skříň – na cedulkách správnou velikost snadno vyčtete. Vy pánové, kteří se ve změti dámských velikostí příliš neorientujete, si pamatujte, že velikost podprsenky určují dvě složky – číslo a písmeno (např. 80B). To první značí obvod hrudníku pod prsy v centimetrech a to druhé velikost košíčků, která se dá vypočítat z obvodu hrudníku přes prsa.

Pro snadnější výpočty a zjištění správné velikosti jsme pro Vás připravili přehledné tabulky velikostí podprsenek, nočních košilek, plavek a dalších kousků, prakticky rozdělené podle výrobců, takže se již nemusíte obávat, že se konkrétní značka bude ve velikosti lišit a prádlo Vaší milé nesedne.

Dárkový poukaz vyřeší všechny obavy

Máte-li i nadále strach, že nevyberete správnou velikost nebo že se nestrefíte do vkusu své partnerky, není nic snazšího než darovat dárkový poukaz. Vaše milovaná si pak snadno vybere kousek, který potřebuje nebo který si jí líbí nejvíce, a jistě zvolí i sama správnou velikost.

Neváhejte a věnujte praktický a krásný dárek, který Vaši partnerku potěší. Darujte luxusní a kvalitní spodní prádlo od Astratex.cz!

Výběr článků

Načítám