Hlavní obsah

Personifikovaná CHIVAS REGAL 12YO nejoblíbenější prémiová whisky na světě

Novinky, Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytvořte si personifikovanou lahev whisky Chivas Regal a obdarujte váženého přítele či obchodního partnera, nebo si ji zařaďte jako cenný přírůstek do osobní sbírky. Zvolit si můžete vlastní text na zadní etiketu lahve a vlastní text na darovací certifikát, který obdržíte společně s lahví Chivas Regal.

Článek

Srdcem této dvanáctileté prémiové whisky jsou vyzrálé, lahodné single malts, harmonicky sladěné s nejkvalitnějšími grain z celého Skotska. Tato směs má v sobě ukrytou vůni divokých bylinek, rašeliny, medu a ovocných sadů.

Společnost Chivas Brothers disponuje největší zásobou zrajících whisky, z nichž čerpá pro dosáhnutí stále stejně jemné, plné, lehce ovocné chuti Chivas Regal. Pije se nejen čistá, ale je také bází luxusních variant klasických koktejlů postavených na whisky.

Cena za tuto speciální nabídku - personifikovanou láhev Chivas Regal 12yo 0.7l  je 779 Kč, platba je možná dobírkou nebo platební kartou přes PayPal. Láhev je doručena za 5 pracovních dní od objednávky a nabídka platí pouze pro ČR.

Objednávejte na www.chivas.cz

Výběr článků

Načítám