Hlavní obsah

Kdo šetří, má za tři, a kdo má tři, ten ušetří

Novinky, DIRECT Pojišťovna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bydlení na vesnici v blízkosti velkého města teď letí. Mirek s Alenou nedávno zkolaudovali svůj nový domek. Děti řádí na zahradě na trampolíně, nebo na fotbalovém hřišti. Na první pohled se může všechno zdát naprosto ideální. Až na to dojíždění.

Článek

Mirek je trenér ve fitcentru a Alena se stará o chod domácnosti. Bez svých aut si nedovedou každodenní fungování jejich početné rodiny vůbec představit.

„Já i žena máme každý své auto. Žena tomu svému říká přibližovalo,“ popisuje Mirek, který  jezdí denně do práce hodinu, někdy i dvě podle zácpy. Alena díky přibližovadlu zajišťuje nejen nákupy, ale i dojíždění do kroužků jejich tří dětí. „Tady na vesnici je velký klid. Někdy možná až moc,“ usmívá se Alena. Ve vesnici je pouze fotbalový klub. Alena hledala aktivity i pro jejich dvě dcery a ty našla ve městě.

Kvůli neustálému převážení dětí sem a tam si někdy připadá jako taxikářka. „A všechno to leze do peněz. Pořád přemýšlím, jak a kde ušetřit,“ říká zamyšleně Mirek. Jeho bratr Zdeněk se mu chlubil, jak jednoduše přešel se svým autem k DIRECT Pojišťovně a ještě má 2 měsíce povinného ručení zdarma. Na webových stránkách DIRECTu našel kompletní návod a za 7 minut bylo převedeno.

Užívá si skvělé podmínky za výhodnější cenu, než platil dosud, a navíc jistotu skvělých asistenčních služeb. Kdyby mu například některé z jeho aut někdo naboural, nemusí se o nic starat a vše za něj vyřídí DIRECT. „Navíc prý podle nějakého nezávislého průzkumu změnou pojišťovny ušetří 71 % řidičů a já chci být rozhodně mezi nimi,“ pochvaluje si Mirek.

Výběr článků

Načítám