Hlavní obsah

Běžný účet zdarma je nyní opět dostupnější

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete ušetřit na poplatcích za běžný účet, vybírat zdarma hotovost nebo začít investovat? Fio banka rozšiřuje počet poboček i počet bankomatů, které klienti mohou použít desetkrát v měsíci pro výběr peněz za 0 Kč.

Článek

Po nedávném otevření nové pobočky v České Lípě Fio banka v tomto týdnu rozšiřuje počet obchodních míst o další, tentokrát v Blansku. Stejně tak postupně zvyšuje počet bankomatů, z nichž lze vybírat 10x měsíčně zdarma. Cílem do konce roku 2012 je síť 70 poboček a 150 co-brandových bankomatů Pharro-Fio banka po celé ČR.

Proč využívat služby Fio banky?

Fio banka neúčtuje poplatky za vedení účtu, jeho elektronickou obsluhu nebo platební kartu - a ani mnoho dalších. A to platí pro fyzické osoby, podnikatele i firmy – bez podmínek. Možnost zadávat neomezené počty tuzemských plateb elektronicky zcela zdarma hovoří za vše.

Elektronicky lze posílat platební příkazy přes Internetbanking nebo Smartbanking, které získáte rovněž bezplatně. Smartbanking je aplikací pro Android a iPhone s plnohodnotnou obsluhou účtu, díky níž můžete ovládat účet opravdu kdykoliv a kdekoliv. Fio banka byla první bankou, která tento typ obsluhy účtu uvedla na český trh.

Výběr článků

Načítám