Hlavní obsah

Nová hračka pro váš mobil – jednoduché bankovnictví od ZUNO

Novinky, ZUNO BANK AG

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zařizujete rádi věci v bance? Počet kladných odpovědí hraničí nejspíš s nulou. Takže druhý pokus – hrajete si rádi s mobilem? Tady už bude kladné skóre určitě mnohem vyšší. A co kdybyste obě činnosti propojili?

Článek

“Bankovat” z postele, z taxíku nebo třeba během čekání na tramvaj už není žádný problém. A to ani v případě, že nemáte po ruce počítač. ZUNO, nováček mezi bankami, který si zakládá na jednoduchosti, pro vás má řešení. Jeho mobile banking je v podstatě zjednodušenou verzí internetového bankovnictví.

Pro větší přehlednost má méně grafů a textů, je ale stejně dobře zabezpečený. A zařídit lze přes něj leccos. Třeba posílat platby v rámci ZUNO, jiných bank i do zahraničí – stačí mít číslo příjemcova účtu uložené v Seznamu účtů. Stejně jednoduše zjistíte i zůstatky a pohyby na vašich účtech a spořeních. A kdybyste dostali chuť vydělat na svých penězích ještě víc, můžete si prostřednictvím mobilu otevřít i vklad.

Pro mobile banking od ZUNO nepotřebujete žádný speciální software ani aplikaci, stačí vám prachobyčejný mobil s internetovým prohlížečem. Jakmile jste klientem ZUNO, mobile banking máte aktivovaný automaticky. Kdyby vás náhodou přestal bavit, jednoduše jej vypnete.

Výběr článků

Načítám