Hlavní obsah

AAA AUTO zvýšila tržby o 42 %; červenec byl druhý nejsilnější měsíc

Novinky, AAA AUTO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výsledky největší tuzemské sítě autocenter AAA AUTO ukazují, že prodeje ojetých automobilů jsou tento rok na vzestupu. Za prvních sedm měsíců společnost prodala o 16 % meziročně více.

Článek

Červenec byl společně s březnem prodejně nejsilnějším měsícem za poslední tři roky, kdy za jediný měsíc bylo prodáno v České republice a na Slovensku téměř 4.000 aut.

Důvody jsou jednoduché: krize odezněla a kdo loni váhal s koupí automobilu , letos si už díky lepší finanční situaci koupi mohl dovolit. Lidé si zároveň uvědomují, že při koupi nového vozu dochází až k 30-50% poklesu jeho ceny v prvních třech letech, takže ideálním řešením je pořídit si ojetý vůz, kde je správně nastavený poměr mezi cenou a kvalitou. Jinými slovy vybrat si vůz po prvním nebo druhém majiteli, původem z ČR, s nízkým počtem km a  prokazatelnou servisní historií. Dnešní zákazník je však sofistikovaný a náročný i na způsob financování vozu, kde právě AAA AUTO nabízí v současné době nejrůznější formy výhodných nízkoúrokových půjček tak, aby byl uspokojený každý zájemce.

A právě v dnešní době, kdy zákazník může riskovat, že dostane auto se stočeným tachometrem, kradené, zatížené exekucí či zástavním právem, jakož i vůz zasažený záplavami, je nejlepší se obrátit na ověřeného prodejce s nejširšími zárukami a garancemi, jako je AAA AUTO .

Výběr článků

Načítám