Hlavní obsah

Léto po francouzsku s dobrou kávou a Bárou Nesvadbovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte inspiraci jak strávit letošní léto? Nevíte jak relaxovat po dlouhém pracovním dni? Začtěte se do Deníku Mlle Noire, nového románu Báry Nesvadbové. Nebo zajděte na www.kavaveznamenitouhy.cz, kde najdete tipy a inspirace ve francouzském stylu.

Článek

Pokud se na prázdniny chystáte do Paříže, nepřehlédněte doporučení úspěšné české designérky Lucie Koldové žijící v Paříži. Lucie vás pozve do své oblíbené čtvrti Marais plné kouzelných kaváren a stylových obchůdků.

Milovnice francouzské módy a nových trendů, které nechtějí daleko cestovat, mohou vyrazit třeba do Pařížské ulice v Praze a načerpat inspiraci od světových módních návrhářů.

Francie není jen móda, elegance a styl, ale i hudba, film a umění obecně. Zajímavé tipy na francouzské akce v Čechách a na Slovensku najdete také na stránkách www.kavaveznamenitouhy.cz nebo na facebooku Carte Noire ČR.

Ve chvílích největšího žáru si s přáteli rozložte deku do stínu stromů v parku a vychutnávejte chuť francouzských sýrů a svěžího růžového vína. Nebo se jen nechte unášet rýmy francouzských romantických básníků a písničkářů a relaxujte s šálkem lahodné kávy.

Výběr článků

Načítám