Hlavní obsah

Výměna střešních oken za nová se vyplatí

Novinky, VELUX Česká republika, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výměny střešních oken se nemusíte obávat. Jde o rychlou a čistou práci, nová okna budou mít mnohem lepší vlastnosti. Tento krok se vám vyplatí i finančně, na úspoře energií.

Článek

Nové okno = větší úspory a vyšší kvalita bydlení

Dnešní okna mají mnohem lepší užitné a tepelně-izolační vlastnosti a uspoří tak více energie za vytápění než střešní okna vyráběná před 10 - 15 lety.

Náročným podmínkám z energetického hlediska vyhoví střešní okna VELUX s nízkoenergetickým trojsklem 65 se součinitelem prostupu tepla Uokna = 1,0 W/m2K. Do budov v hlučných lokalitách jsou zase vhodná okna s dvojsklem 60 proti hluku a přehřívání.

Jednoduchá a rychlá výměna

Pokud je nové okno stejně velké jako původní a neprovádí se výměna ostění, nezabere výměna okna díky speciálnímu zateplenému lemování EW / EL 2000 víc než hodinu. Není třeba si dělat starosti ani s výměnou střešního okna jiné značky za okno VELUX. Při výměně okna i s ostěním doporučujeme použít prefabrikované ostění VELUX LSB, práce pak trvá přibližně 2 hodiny.

Výměnou starého okna za nové získáte okno s mnohem lepšími parametry a tím vyšší komfort bydlení.

Od 1.5. do 31.10.2011 VELUX poskytuje na výměnu oken 10% slevu. Více na www.velux.cz.

Výběr článků

Načítám