Hlavní obsah

Vyladěné ploty a brány …

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když požadujete krásný design a toužíte vyšperkovat svůj dům nesmíte zapomenout na kvalitní plot. Jaký ale vybrat, aby byl nenáročný na údržbu a přitom dlouho vydržel? Řešením jsou odolné bezúdržbové kovové ploty a brány Lomax.

Článek

Konstruktéři Lomaxu nechali svou fantazii pracovat pro Vás a navrhli několik typových řad kovových plotů tak, aby zajistili požadavky všech zájemců o kvalitní a cenově přijatelný výrobek. Systém plotů a bran se vyrábí vždy na míru dle požadavku zákazníka.

O výrobě v Lomaxu se vždy hovoří ve spojení s kvalitou a precizním zpracování. Použitý hutní materiál je vysoce kvalitní s příslušnými atesty. Sváry se stejně jako celá konstrukce žárově pozinkují, čímž se dosáhne kvalitní antikorozní ochrany na všech, tedy i na vnitřních plochách. Hotový výrobek se lakuje v odstínech RAL, NCS nebo železoslídovými barvami s hrubou strukturou. Je zde také možnost patiny s podkladem kovářské černé barvy.Výsledkem je tedy opravdu nepřeberné množství kombinací!

Lomax tyto plotové výplně také může osadit do branek, křídlových a posuvných bran, které rovněž vyrábí a dodává včetně jejich automatizace.

Na kovové ploty a brány poskytuje Lomax bez výjimky záruku 10 let.

Výběr článků

Načítám