Hlavní obsah

Nová snídaňová inspirace je konečně tady

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro všechny, kterým už pomalu docházejí nápady na nové snídaňové kombinace, máme dobrou zprávu. Hledání je u konce, protože nové sušenky BeBe Dobré ráno Mini zamíchané do oblíbeného jogurtu, si každý zamiluje na první dobrou.

Článek

O složení správné a vyvážené snídaně jak jej vidí nutricionisté už má alespoň nějaké povědomí většina z nás. Ale to, jak nakombinovat přesné množství cereálií, bílkovin a všemožných vitaminů, tak, abychom tělu dopřáli onen ideální start do nového dne, může leckdy představovat docela slušný oříšek. Nemluvě o klasickém ranním nestíhání, kvůli kterému mnoho z nás snídani vynechá úplně, takže se pak u oběda hladově naláduje klidně svíčkovou se šesti.

Pokud se alespoň trochu poznáváte na řádcích výše, vyzkoušejte nové celozrnné sušenky BeBe Dobré ráno Mini. Malé kousky sušenek v praktickém balení po jednotlivých porcích si totiž stačí jednoduše zamíchat do jogurtu, zakousnout se do oblíbeného ovoce, zapít třeba neslazeným čajem a chutná a vyvážená snídaně je na světě. BeBe Dobré ráno Mini obsahují celozrnné cereálie, vitaminy B a E a minerální látky jako jsou hořčík a železo a díky unikátní receptuře také sacharidy, které jsou postupně uvolňovány a pravidelně vstřebávány po dobu 4 hodin, takže tělo nebude trpět nedostatkem energie.

BeBe Dobré ráno Mini naleznete nově v regálech se snídaňovými cereáliemi a na výběr je hned ze dvou příchutí – kakaové a oříškové s medem.

Výběr článků

Načítám