Hlavní obsah

Nebojte se jarního úklidu!

Novinky, BOCHEMIE a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S prvním jarním sluníčkem číhá na většinu žen nepříliš oblíbená činnost, velký úklid. Nemusíte si však kazit náladu, úklid se dá zvládnout snadno a rychle. Stačí se řídit osvědčenými radami a přizvat k němu několik účinných pomocníků.

Článek

Doby, kdy naše prababičky trávily nad úklidem více než týden, jsou dávno pryč. Moderní doba klade na ženy vysoké nároky, dopřejte si proto vysoce funkční pomůcky a prostředky, které pozvednou i ten nejotravnější úklid na zcela novou úroveň a ještě vám ušetří spoustu času. Pokud se nechcete vzdát léty osvědčené značky, kterou používala už vaše maminka i babička, vsaďte na Savo.

Tradiční výrobce čisticích prostředků přichází na trh s novinkou Savo Plus Gel. Tento nejnovější pomocník pro domácnost nejen čistí, ale také dezinfikuje. Poradí si s vybílením zašlých spár mezi dlažbami a kachličkami, čištěním vany, toalety, umyvadla a dřezu. Odstraní 99,99 % bakterií a zabrání i nepříjemnému zápachu toalety a odpadů. Díky vyšší viskozitě přípravku gel rychle nesteče a účinně tak působí na požadovaném místě. Savo Plus Gel přichází s dvěma příjemnými vůněmi (Eucalyptus a Atlantic), které dodají vašemu domovu skutečný pocit čistoty. Zakoupit ho můžete v běžné obchodní síti za doporučenou cenu 49, 90 Kč / 750 ml.

Na stránkách www.savo.eu navíc najdete unikátní interaktivní mapu s jednotlivými místnostmi bytu či domu, jejich „problematickými“ místy a tipy na nejúčinnějšího čistícího pomocníka.

Výběr článků

Načítám